Președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a venit cu o reacție dură la plecarea colegilor săi deputați Ghenadie Verdeș și Vasile Bîtcă din partid. 

„Regret plecarea colegilor care nu au rezistat în fața metodelor josnice de convingere practicate de gruparea Șor-Candu. Partidul Democrat este supus unui atac furibund din afară. Cei care au încercat să pună mâna pe partid și nu au reușit – acum încearcă să-l distrugă. Dar nu vor reuși. Le urăm succes în echipa hoților de miliarde”, a comentat Filip.

Cei doi deputați au anunțat azi-dimineață că părăsesc Partidul Democrat și se alătură Grupului Pro Moldova, condus de Andrian Candu. În total, Pro Moldova are deja 12 deputați în fracțiune, toți foști democrați.

PD a fost părăsit de 14 parlamentari în ultimele circa trei luni.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!