/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Expert Internațional în Siguranța Rutieră: „Din cauza indivizilor, pentru care pledați că le-ar fi încălcate drepturile, mor oameni nevinovați”

missing
18 mai 2020, ora 07:01

Accidentul care a avut loc în centrul Chișinăului, în noaptea trecută, când trei mașini au fost lovite puternic de un automobil „Audi”, ridică mai multe semne de întrebare legate de siguranța rutieră în R. Moldova. Ilie Bricicaru, expert Internațional în Siguranța Rutieră este de părere că șoferii care nu respectă regulile de circulație „ar trebui să fie înlăturați de la trafic imediat” pentru ca „asemena cazuri să se întâmple mai rar”.

„Chiar ieri văzusem pe Facebook în grupuri deschise pe teme de drepturi în circulație, care sunt „foarte” preocupați de acțiunile poliției și modul de a înțelege siguranța în stradă, drepturile și obligațiunile aferente. Nu că aș încerca să țin partea unei sau altei din părți, dar, Oamenilor!!!!, atunci când sunteți în public aveți drepturi și obligații, nemaivorbind de bun simț și 7 ani de acasă. Conceptul ”unde se încep drepturile altuia, se termină ale tale” nu l-a anulat nimeni, iar din cauza indivizilor, pentru care voi pledați că le-ar fi încălcate drepturile, mor oameni nevinovați. Dacă asemenea indivizi ar fi înlăturați de la trafic imediat (cu fața în asfalt), iar obiectul crimei i-ar fi confiscat, asemenea lucruri s-ar întâmpla mai rar.
De ce nu acționează polițiștii conform legii? Simplu, fiindcă au conducători lași și prost pregătiți, care nu au caracter să-i apere atunci când e cazul!”, afirmă Bricicaru.

Accidentul s-a produs noaptea trecută. În urma impactului puternic au murit doi bărbați, iar alte câteva persoane au fost transportate la spital.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram