/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ Un moldovean stabilit în Italia, ucis noaptea trecută! Familia are nevoie de ajutor pentru a-l repatria

missing
18 mai 2020, ora 10:03

Tragedie într-o familie de moldoveni stabiliți în Italia! Capul familiei – tată a trei copii a fost ucis noaptea trecută. Alexandru Boboc, originare din raionul Anenii Noi, dar stabilit de ceva timp în Italia, ar fi fost înjunghiat în abdomen în urma unui conflict.

Nenorocirea s-a produs în comuna Veronella din regiunea Veneto. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Principalul suspect de crimă este un cetățean marocan. Tânărul care urma să împlinească 23 de ani, a fost dus de urgență la spital, însă nu a putut fi salvat, scrie presa italiană.

Între timp, familia victimei cere ajutorul oamenilor pentru a colecta suma de bani necesară pentru repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram