Tragedie într-o familie de moldoveni stabiliți în Italia! Capul familiei – tată a trei copii a fost ucis noaptea trecută. Alexandru Boboc, originare din raionul Anenii Noi, dar stabilit de ceva timp în Italia, ar fi fost înjunghiat în abdomen în urma unui conflict.

Nenorocirea s-a produs în comuna Veronella din regiunea Veneto. Nu se cunosc deocamdată circumstanțele în care s-a produs nenorocirea. Principalul suspect de crimă este un cetățean marocan. Tânărul care urma să împlinească 23 de ani, a fost dus de urgență la spital, însă nu a putut fi salvat, scrie presa italiană.

Între timp, familia victimei cere ajutorul oamenilor pentru a colecta suma de bani necesară pentru repatrierea trupului neînsuflețit al bărbatului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!