/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Procuratura îi cere lui Reniță să facă un denunț oficial pe numele lui Dodon. Nu se poate autosesiza din imaginile publicate azi

18 mai 2020, ora 15:43

Procuratura Generală îl îndeamnă pe deputatul Iurie Reniță să scrie un denunț oficial pe numele președintelui Igor Dodon, pe care îl învinuiește că ar fi luat bani de la Vladimir Plahotniuc pentru activitatea Partidului Socialiștilor.

Procuratura explică că nu se poate autosesiza după imaginile pe care le-a prezentat astăzi Iurie Reniță în spațiul public, unde este înregistrat momentul transmiterii unui pachet de către Plahotniuc în care se presupune că erau bani.

„Informăm că deputatul Iurie Reniță nu a adresat vreun denunț, iar doar în baza imaginilor prezentate de către acesta, Procuratura nu poate legal să se autosesizeze pentru că nu cunoaște cât de veridice sunt, în ce circumstanțe au fost făcute, dar și alte detalii inerente unor astfel de înregistrări.

Reieșind din interesul pe care-l prezintă acest caz, Procuratura solicită deputatului Iurie Reniță să înainteze un denunț oficial, conformat cerințelor legale și să contribuie la investigarea acestuia”, se spune într-un comunicat emis de Procuratura Generală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram