/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Jizdan: „Foștii deputați ai PDM sunt forțați pentru a aduce haos și instabilitate politică”

missing
20 mai 2020, ora 16:23

Deputatul democrat Alexandru Jizdan, afirmă că deputații PDM care au plecat din partid au primit bani în plic pentru a recurge la acest pas. Potrivit lui, parlamentarii ar mai fi fost forțați „pentru a aduce instabilitate politică în țară”.

„PDM condamnă vehement încercările unor forțe din exterior de a destabiliza situația din țară prin tentative directe de corupere politică a deputaților. Foștii deputați ai PDM sunt forțați pentru a aduce haos și instabilitate politică în țară”, a declarat Jizdan.

Deputatul mai spune că foști democrați nu ar fi plecat pentru că ar avea viziuni diferite, ci pentru a „induce țara în haos”.

„Tot acest efort enorm are drept scop să creeze o criză politică pentru a induce țara în haos. Plecările nu au legătură cu viziunile diferite. Pleacă cei care au insistat cel mai mult pentru demisia Guvernului Sandu și pentru o coaliție cu PSRM”, este de părere Alexandru Jizdan.

Amintim că în ultima perioadă din Partidul Democrat au plecat 12 deputați. O parte dintre ei au aderat la grupul „Pro Moldova”, iar alții s-au alăturat fracțiunii Partidului Șor din Parlament.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram