UPDATE. Ministerul Sănătății confirmă decesul medicului din cauza noului coronavirus.

Virusul COVID-19 a mai răpus un medic din Republica Moldova. Este vorba despre șeful filialei din satul Sculeni a Spitalului raional Ungheni, Gheorghe Popa.

„IMSP Spitalul Raional Ungheni anunță cu profundă durere trecerea în neființă la data de 20.05.2020 a medicului șef filiala Sculeni, Popa Gheorghe. Conducerea spitalului și întreg colectivul aduce un omagiu celui care a fost un medic profesionist și un bun coleg”, se spune în mesajul transmis de instituție.

Gheorghe Popa a fost răpus la vârsta de 69 de ani.

Surse din localitate ne-au confirmat că acesta a suferea de virusul COVID-19.

Acesta a ocupat ani la rând în funcție de medic stomatolog, apoi a fost medic șef al filialei Sculeni.

„Popa Gheoghe a fost un medic profesionist, un manager înțelept, un om gospodar și un bun familist, a dăruit dragoste celor din jur și s-a bucurat de dragostea și respectul celor ce l-au cunoscut-o și l-au apreciat”, transmite SR Ungheni.

Acesta este al 13-lea lucrător medical decedat din cauza coronavirusului.

Până la ziua de azi, au fost confirmate 1 385 cazuri de infectare în rândul angajaţilor sistemului de sănătate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!