/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

Alți patru oameni au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Ultimul bilanț al deceselor

missing
21 mai 2020, ora 10:25

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță alte patru decese din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Victimele sunt trei femei și un bărbat. Pacienții sufereau de mai multe afecțiuni.

Deces 229: Femeie de 63 ani, internată la data de 9 mai, la Spitalul Clinic Muncipal. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, pulmonară, neuronală, cardiomiopatie mixtă.

Deces 230: Bărbat de 78 de ani din Briceni, internat la data de 17 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: insuficiență renală, encefalopatie discirculatorie mixtă, boala Alzheimer.

Deces 231: Femeie de 47 din Chișinău, internată la data de 14 mai, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cașexie, etilism cronic, encefalomielopolineuropatie de geneză mixtă.

Deces 232: Femeie de 66 de ani, internată la data de 13 mai, la Spitalul Clinic Municipal nr.1. Comorbidități: insuficiență cardiovasculară, renală, neuronală, gastrointestinală, cardiomiopatie mixtă, hipertensiune arterială, limfom non-Hodgkin.

Până în prezent, în R. Moldova au fost confirmate 6553 de cazuri de infecție cu virusul Covid – 19. Dintre acestea, 1418 cazuri de infecție sunt în rândul angajaților din sistemul medical.

Dintre persoanele internate acum în spitale, 266 sunt în stare gravă.  3089 de pacienți s-au tratat deja de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram