/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Ce surprize îi pregătește deputatul Candu președintelui Dodon: „Exclusiv Media”, Chaika, „Fundația din Suflet”

missing
21 mai 2020, ora 22:12

Deputatul Andrian Candu, liderul Grupului Pro Moldova, spune că „surprizele” pe care i le pregătește președintelui Igor Dodon au legătură cu „Exclusiv Media”; relația acestuia cu Igor Chaika, fiul procurorului general al Rusiei; fundația primei doamne „Din suflet” etc. Totuși, Andrian Candu zice că se documentează din presă și că nu ar exista imagini compromițătoare din presupusa „videotecă” a lui Vlad Plahotniuc. Candu neagă însăși existența acestei biblioteci video cu imagini compromițătoare pe care le-ar deține Plahotniuc.

„Sunt în proces de analiză a unor fapte legate de „Exclusiv Media”, am citit, am văzut; relația cu Chaika, sunt întrebări cu privire la Fundația „Din suflet”, lucruri care, dacă le pui cap la cap, s-ar putea să iasă ceva interesant. Studiez ceea ce a apărut în spațiul public…”, a menționat Andrian Candu la emisiunea Cutia Neagră cu Mariana Rață de la tv8.

Recent, liderul Grupului Pro Moldova a făcut în public o declarație dură la adresa președintelui Igor Dodon. Acesta l-a îndemnat pe președinte „să stea pe scăunel”. S-a întâmplat, după ce Igor Dodon a declarat la rândul său că „hoțul trebuie să stea la pușcărie”, făcând aluzie la Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram