Deputatul democrat Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID-19. Despre aceasta a anunțat Dumitru Diacov în ședința de astăzi a Parlamentului. Toți deputații urmează să treacă testarea. 

„El a fost ieri la ședința fracțiunii. Parcă era în mască. S-a păstrat distanța. Sper că nimeni din colegii noștri nu a prins nevoia de coronavirus. Nu are simptome, dar rezultatul este pozitiv”, a spus Diacov, care a precizat că și soția lui Nichiforciuc a fost testată pozitiv cu COVID-19.

De asemenea, vicepreședintele fracțiunii Partidului Democrat a comunicat că la ședința de ieri au fost prezenți și cinci membri ai Cabinetului de miniștri.

În acest context, deputatul Platformei DA Alexandru Slusari a întrebat dacă deputații Partidului Democrat ar trebui să fie în carantină.

„De mâine îi trimitem”, a spus președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi.

Toți deputații urmează să treacă testarea la coronavirus la Centrul de Sănătate Publică. Fiecare deputat își va achita testul din banii proprii, a comunicat Zinaida Greceanîi.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!