/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 802: Atac de Paște, drum spre Iad, sat cucerit și avion doborât! Zelenski: Rusia nu are dorință de pace

/DOC/ Denunț la PG în cazul pungii cu calendar! Năstase cere anchetarea lui Dodon și Plahotniuc pentru eventuale acte de corupție

missing
21 mai 2020, ora 10:05

Președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a depus un denunț la Procuratura Generală prin care solicită anchetarea șefului statului Igor Dodon și a fostului lider al democraților, Vlad Plahotniuc, pentru eventuale acte de corupție. Denunțul se referă la imaginile făcute publice zilele trecute de deputatul Iurie Renință, în care Dodon primește de la Plahotniuc o pungă cu calendar, al cărei conținut exact nu se cunoaște deocamdată, dar se presupune că erau bani, pentru că Igor Dodon vorbește despre achitarea salariilor socialiștilor. 

„Facem ceea ce spunem! Am adresat Procurorului General denunțul în care solicit anchetarea penală a cazului Igor Dodon și Plahotniuc Vladimir, președintele R. Moldova și, respectiv, ex-președinte al Partidului Democrat și ex-deputat, cu atragerea la răspundere penală a acestora, dar și a tuturor persoanelor implicate în eventuale acte de corupție”, a precizat Andrei Năstase.

„Consider că aceste acțiuni constituie componența infracțiunilor de corupție și/sau de finanțare ilegală, ce necesită a fi investigate minuțios de autoritățile competente”, se menționează în denunțul lui Năstase.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram