/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/DOC/ Un grup de consilieri din Șoldănești a părăsit rândurile democraților

missing
21 mai 2020, ora 16:11

Încă un grup de consilieri din raionul Șoldănești a părăsit Partidul Democrat și a anunțat că se alătură grupului „Pro Moldova”. 

Într-un comunicat de presă al „Pro Moldova” se spune că aleșii locali „s-au dezamăgit de situația internă în Partidul Democrat, ce afectează luarea deciziilor în favoarea și beneficiul țării și al oamenilor”.

„Politica promovată de guvernarea actuală nu reprezintă cetățenii, iar viitorul țării noastre este în pericol. Pentru a putea realiza angajamentele asumate față de cetățeni, am decis să aderăm la grupul parlamentar „Pro Moldova”, se arată în declarația consilierilor locali.

Peste 200 de consilieri locali și raionali, primari și membri PDM au anunțat până azi că aderă la grupul „Pro Moldova”, alături de mai mulți deputați.

Foto: pro-moldova

Foto: pro-moldova

Foto: pro-moldova

Foto: pro-moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram