/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Octavian Țîcu: Se zvonește că o deputată din PDM va pleca la PAS. Ce spun reprezentanții PAS și parlamentara cu pricina

missing
21 mai 2020, ora 20:03

Deputatul neafiliat Octavian Țîcu susține că prin târg se zvonește că deputata democrată Ludmila Guzun ar putea să părăsească Partidul Democrat (PDM) și să se alăture la fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS). 

„Se zvonește că doamna Guzun va pleca la PAS, ceea ce va fi foarte comic. Nu știu ce va face domnul Leucă, nu știu ce va face domnul Buza, pe care eu îi știu ca fiind temeinici, cel puțin din cunoștințele personale pe care le am cu ei. Sper foarte mult să facă această alegere. Acest lucru trebuie făcut cu rapiditate căci nu mai e timp de pierdut”, a spus Octavian Țîcu la emisiunea Punctul pe Azi de la TVR Moldova. Acesta susține că e nevoie de o resetare a majorității parlamentare pentru „debarcarea lui Igor Dodon”.

Informația a fost negată de către deputatul Sergiu Litvinenco, care a participat și el la acea emisiune.

Și Ludmila Guzun zice că este un zvon neadevărat: „Am auzit și eu, dar, de fapt, zvonul nu are nimic la temelie. Erau niște poziții la o anumită perioadă pe care le aveam și acum le am, dar asta nu înseamnă că voi părăsi partidul”, a spus deputata, contactată de tv8.md.

Până azi, 14 deputați democrați au părăsit fracțiunea. 12 dintre ei s-au alăturat grupului Pro Moldova, iar doi, Partidului ȘOR.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram