Grupul parlamentar „Pro Moldova” a anunțat în debutul ședinței de astăzi a Parlamentului că are oficial 12 deputați și a rugat Secretariatul să facă modificările necesare în componența Legislativului.

Șeful Direcției Juridice Ion Creangă a precizat că nu există obiecții pe dimensiunea politică, pentru că fiecare deputat are dreptul să facă parte din orice fracțiune, dar pe dimensiunea administrativă sunt probleme.

„Pe chestiuni administrative, asigurarea deputaților cu birouri și alte lucruri, se aplică articolul 4, să treacă  șase luni până când îi vom asigura administrativ”.

„Nu vă faceți griji că avem scaune destule în birouri”, a comentat liderul grupului „Pro Moldova”, Andrian Candu.

Și Partidul Șor a anunțat că are deja oficial 9 deputați în fracțiunea parlamentară, iar Violeta Ivanov, care a venit de la Partidul Democrat împreună cu Vladimir Vitiuc, a fost aleasă vicepreședintă a fracțiunii.

„Cred că este influența virusului care umblă prin republică. Fracțiunea noastră a examinat aceste anunțuri. Deputații au fost retrași din funcțiile în care au fost delegați din partea fracțiunii, în rest – sănătate și succes”, le-a urat președintele de onoare al Partidului Democrat Dumitru Diacov foștilor colegi de partid.

Și deputatul Ion Groza a anunțat oficial la ședința Parlamentului că, de astăzi, face parte din fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!