/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Dodon comentează imaginile cu pachetul transmis de Plahotniuc și afirmă că primește mesaje de amenințare

missing
22 mai 2020, ora 09:44

Președintele Igor Dodon afirmă că știa că fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc avea camere de supraveghere și filma întâlnirile, dar insistă că imaginile care au apărut în spațiul public cu pachetul pe care i l-ar fi adus Plahotniuc sunt trucate.

„Anumite secvențe pe care le-a filmat pe ascuns, eu știu că le-a filmat. Eu mi-am asumat o anumită povară conștient ca să scăpăm de Plahotniuc și toate aceste trucate, încercări de a denigra, sunt ferm convins că nu vor avea niciun efect. Scopul este să mă destabilizeze psihologic ca eu să cedez”, a comentat Dodon în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde”.

Șeful statului mai spune că primește multe amenințări, așa cum s-a întâmplat și vara trecută, când a făcut alianță cu Blocul ACUM, dar afirmă că nu va ceda.

„Îmi vin tot felul de mesaje,  dacă nu o să te oprești, o să primești nu știu ce… Așa îmi veneau și anul trecut, dar am dat dovadă de caracter și am mers până la capăt și acum o să mergem”, a punctat Dodon.

Despre deputatul Iurie Reniță, care a publicat segvențele video, Dodon declară că acesta este „conserva lui Plahotniuc” din tabăra unioniștilor.

„Plahotniuc are câteva conserve care încep acum să se developeze”, a adăugat șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram