Un avion al companiei „Pakistan International Airlines” s-a prăbuşit astăzi în apropiere de aeroportul din orașul Karachi. Reprezentanții operatorului aerian au confirmat informația și au precizat că la bordul aeronavei se aflau 99 de pasageri și 8 membri ai echipajului.

Deocamdată, nu există informații despre victime, cu referire la cetățenia acestora. Nu s-a anunțat oficial dacă există vreun supraviețuitor al tragediei aviatice.

Potrivit presei străine, avionul plecase din orașul Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi. Aeronava de model „ Airbus A320” s-a prăbușit în apropiere de aeroport, iar martorii accidentului au surprins imagini din momentul impactului cu solul. Din fotografii se vede un fum dens negru, care a acoperit zona.

Avionul a distrus mai multe clădiri în momentul părbușirii. Nu se știe deocamdată dacă au avut de suferit și persoane care se aflau în zonă în timpul impactului. Zona a fost înconjurată de poliţie, de soldaţi şi de trupe paramilitare, fiind în desfăşurare o operaţiune de salvare.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!