Un avion al companiei „Pakistan International Airlines” s-a prăbuşit astăzi în apropiere de aeroportul din orașul Karachi. Reprezentanții operatorului aerian au confirmat informația și au precizat că la bordul aeronavei se aflau 99 de pasageri și 8 membri ai echipajului.

Deocamdată, nu există informații despre victime, cu referire la cetățenia acestora. Nu s-a anunțat oficial dacă există vreun supraviețuitor al tragediei aviatice.

Potrivit presei străine, avionul plecase din orașul Lahore, situat la 1.200 kilometri distanţă de Karachi. Aeronava de model „ Airbus A320” s-a prăbușit în apropiere de aeroport, iar martorii accidentului au surprins imagini din momentul impactului cu solul. Din fotografii se vede un fum dens negru, care a acoperit zona.

Avionul a distrus mai multe clădiri în momentul părbușirii. Nu se știe deocamdată dacă au avut de suferit și persoane care se aflau în zonă în timpul impactului. Zona a fost înconjurată de poliţie, de soldaţi şi de trupe paramilitare, fiind în desfăşurare o operaţiune de salvare.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!