/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Supermodelul Naomi Campbell împlinește 50 de ani! Arată perfect și nu intenționează să se retragă de pe podium

missing
22 mai 2020, ora 09:17

Naomi Campbell împlinește astăzi 50 de ani. Celebrul supermodel născut la Londra și-a început cariera la vârsta de 15 ani, iar în ciuda vârstei este încă un adevărat simbol al frumuseții.

Campbell a fost primul model de culoare care a defilat pentru Prada și a apărut pe coperțile revistelor „French Vogue” și „Time”.

A colaborat cu nume răsunătoare din industrie şi nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. A cucerit bărbaţi cu decenii mai tineri decât ea şi i-a părăsit la fel de repede precum i-a cucerit, semn că relațiile seriose nu sunt tocmai pe gustul ei. Iată lucrurile mai puțin știute despre sărbătorita zilei!

Supermodelul de culoare a fost crescut de mama ei, Valerie Morris. Naomi are 1,77 m înălţime şi 55 kg. De la începutul carierei şi până acum a prezentat colecţii de modă pentru cele mai mari case din lume şi are o avere de 60 de milioane de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram