Naomi Campbell împlinește astăzi 50 de ani. Celebrul supermodel născut la Londra și-a început cariera la vârsta de 15 ani, iar în ciuda vârstei este încă un adevărat simbol al frumuseții.

Campbell a fost primul model de culoare care a defilat pentru Prada și a apărut pe coperțile revistelor „French Vogue” și „Time”.

A colaborat cu nume răsunătoare din industrie şi nu intenţionează să se retragă curând de pe podium. A cucerit bărbaţi cu decenii mai tineri decât ea şi i-a părăsit la fel de repede precum i-a cucerit, semn că relațiile seriose nu sunt tocmai pe gustul ei. Iată lucrurile mai puțin știute despre sărbătorita zilei!

Supermodelul de culoare a fost crescut de mama ei, Valerie Morris. Naomi are 1,77 m înălţime şi 55 kg. De la începutul carierei şi până acum a prezentat colecţii de modă pentru cele mai mari case din lume şi are o avere de 60 de milioane de dolari.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!