Ministerul Justiției va consulta opinia cetățenilor privind proiectele ce le emite prin intermediul platformei JusticeMoldova.md.

JusticeMoldova este o platformă informativă din domeniul justiției, care conține proiecte de acte normative inițiate în procesul consultărilor publice și care permite direct vizitatorilor să-și expună viziunea, să scrie comentarii și recomandări, în același timp, le oferă oportunitatea de a iniția discuții la diverse subiecte din domeniu și de a formula idei pentru eventualele acte normative și legislative.

În noiembrie 2018, organizația internațională „Freedom House”, a creat și a lansat acest concept, destinat interacțiunii dintre instituțiile de stat, organizațiile internaționale, presă, societate civilă și cetățenii activi, fiind interconectată cu numeroase rețele sociale, deținând până prezent peste 68 mii de utilizatori.

În cadrul JusticeMoldova.md au fost publicate mai mult de 1 000 articole, dintre care 300 reprezintă inițiative și propuneri de modificare a legislației privind reforma justiției, dezvoltarea economică a Republicii Moldova, iar circa 100 țin de discuții pe diverse subiecte inițiate de către consumatorii acestui domeniu juridic informațional.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!