/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Două apartamente, la un pas să se facă scrum, după ce proprietarii au uitat mâncarea pe foc

missing
24 mai 2020, ora 13:37

Au fost la un pas să provoace un dezastru! Un apartament din Strășeni și altul din Chișinău au fost cât pe ce să se facă scrum ieri, după ce proprietarii au uitat mâncarea pe foc. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge focul.

„Pe parcursul zilei de ieri, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au prevenit producerea a două incendii în apartamentele din blocurile locative din orașul Strășeni, dar și municipiul Chișinău. În ambele cazuri, pompierii au stins mâncare pe aragaz, care a luat foc și prezenta pericol pentru locătari, dar și proprietatea acestora, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Tot ieri, pompierii au fost alertați pentru a stinge un incendiu izbucit în garajul unei gospodării particulare de la Bălți.

Un incendiu puternic a izbucnit ieri într-o gospodărie particulară din orașul Bălți. Potrivit IGSU, incendiul s-a produs într-un garaj cu suprafața de 24 de metri pătrați. La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori, care a localizat arderea în cel mai scurt timp, astfel evitând răspândirea flăcărilor spre casă. În urma incendiului, nici o persoană nu a avut de suferit,  focul nimicind doar bunurile materiale din interiorul garajului.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 31 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram