Eugeniu Nichiforciuc a publicat rezultatul testului la coronavirus, după ce Sergiui Sîrbu de la „Pro Moldova” a spus că potrivit unor voci, democratul nu ar fi bolnav, de fapt, și că s-ar fi mers la un astfel de fals, pentru a sabota activitatea Parlamentului, așa încât să nu poată fi posibilă demiterea Guvernului.

„Impus de falsurile promovate de unii colegi din Parlament, public rezultatul testului la COVID-19”, a scris Nichiforciuc pe pagina sa de Facebook, unde a atașat rezultatul ce confirmă faptul că a ieșit pozitiv la proba la Covid -19.

 

Vestea că Eugeniu Nichiforciuc ar fi infectat cu coronavirus a fost făcută publică joi, la ședința Parlamentului de către Dumitru Diacov.

„El a fost ieri la ședința fracțiunii. Parcă era în mască. S-a păstrat distanța. Sper că nimeni din colegii noștri nu a prins nevoia de coronavirus. Nu are simptome, dar rezultatul este pozitiv”, a spus Diacov, care a precizat că și soția lui Nichiforciuc a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Totuși, mai mulți miniștri și deputați care au fost în contact cu Eugeniu Nichiforciuc au fost plasați în izolare. Aceștia vor fi testați la coronavirus.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!