/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 798: Sânge la Odesa, ordinul lui Șoigu și îndemn din SUA! Rusia se laudă cu o lovitură grea

Nichiforciuc publică rezultatul testului la coronavirus după ce s-a spus că nu ar fi, de fapt, bolnav

missing
24 mai 2020, ora 12:24

Eugeniu Nichiforciuc a publicat rezultatul testului la coronavirus, după ce Sergiui Sîrbu de la „Pro Moldova” a spus că potrivit unor voci, democratul nu ar fi bolnav, de fapt, și că s-ar fi mers la un astfel de fals, pentru a sabota activitatea Parlamentului, așa încât să nu poată fi posibilă demiterea Guvernului.

„Impus de falsurile promovate de unii colegi din Parlament, public rezultatul testului la COVID-19”, a scris Nichiforciuc pe pagina sa de Facebook, unde a atașat rezultatul ce confirmă faptul că a ieșit pozitiv la proba la Covid -19.

 

Vestea că Eugeniu Nichiforciuc ar fi infectat cu coronavirus a fost făcută publică joi, la ședința Parlamentului de către Dumitru Diacov.

„El a fost ieri la ședința fracțiunii. Parcă era în mască. S-a păstrat distanța. Sper că nimeni din colegii noștri nu a prins nevoia de coronavirus. Nu are simptome, dar rezultatul este pozitiv”, a spus Diacov, care a precizat că și soția lui Nichiforciuc a fost testată pozitiv cu COVID-19.

Totuși, mai mulți miniștri și deputați care au fost în contact cu Eugeniu Nichiforciuc au fost plasați în izolare. Aceștia vor fi testați la coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram