/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Dodon este ferm convins că nu va fi tras la răspundere după apariția imaginilor cu „kuliocul”. Cine este Cornel?

missing
25 mai 2020, ora 12:57

„Sunt ferm convins că aceste filmulețe nu vor putea fi utilizate pentru a fi tras la răspundere președintele sau instituția prezidențială. Ne-am consultat cu juriștii”, asta a declarat Igor Dodon despre imaginile care au apărut în spațiul public în care se vede cum Vladimir Plahotniuc i-a adus un pachet în care se presupune că erau bani pentru salariile socialiștilor.

„A fost o acțiune din partea mea riscantă, dar scopul scuze mijloacele. Scopul a fost atins. Eu m-am adresat și la Procuratură, las să facă analiză și să decidă. După ce au apărut primele imagini, eu am depus mărturii, așa cum trebuie să fie. Și aici o să depun, dacă va fi nevoie”, a declarat Dodon în cadrul unui interviu acordat pentru agora.md.

Șeful statului repetă că imaginile cu „kuliocul” au fost truncate, fiind mai multe „chestii scoase din context sau lipite acolo”.

Întrebat dacă a rostit cuvintele salarii, Cornel sau Costea, așa cum se aude în acel filmuleț, Igor Dodon a spus că le-a rostit, dar nu la acea întrevedere: „Nu au fost rostite în timpul cela. Ele au fost scoase din context”.

Rugat să facă precizări cine sunt Costea și Cornel, dacă e vorba de socialistul Corneliu Furculiță, președintele a evitat să dea un răspuns concret: „Depinde în ce context. Sunt foarte mulți Cornei în R. Moldova”.

Totodată, Igor Dodon dă asigurări că el niciodată nu înregistrează și nu filmează pe nimeni: „Pentru mine este principial”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram