/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/FOTO/ Fiind blamată de guvernanții de la Chișinău, România continuă să ajute R. Moldova. 35 de mii de viziere urmează să ajungă în țară

missing
25 mai 2020, ora 18:02

Fiind blamată de guvernanții de la Chișinău, România susține în continuare Republica Moldova în lupta cu coronavirusul de tip nou. În curând, în țară vor ajunge 35 000 de viziere pentru medicii din prima linie care luptă cu pacienții infectați cu Covid-19.

Vizierele sunt donate de Organizația „VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie” și voluntari din România.

<

Datorită donațiilor voastre adunate de VeDemJust și muncii voluntarilor din “Vă ajutăm din Cluj!”, 35.000 viziere au…

Publicată de VeDem Just – Voci pentru Democraţie şi Justiţie pe Luni, 25 mai 2020

Precizăm că, săptămâna trecută, Ion Chicu a scris pe Facebook  un comentariu urât la adresa europarlamentarului român Sigfried Mureșan, dar și la adresa României, criticând modul în care statul vecin luptă cu pandemia de coronavirus și nivelul de corupție care ar fi peste Prut. Mesajul său a fost dur criticat la București și s-a iscat un adevărat scandal diplomatic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram