/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Un tânăr a fost transportat la spital, după ce BMW-ul în care se afla s-a izbit de un copac la Ciocana

25 mai 2020, ora 09:35

Un accident rutier s-a produs ieri-noapte în sectorul Ciocana al capitalei. O mașină a fost făcută zob, după ce s-a izbit puternic de un copac. În urma impactului, o persoană a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. 

Salvatorii au fost alertați în jurul orei 23:31. Aceștia au fost înștiințați că pe strada Alecu Russo un automobil de marca „BMW” s-a izbit de un copac. La volan se afla un tânăr de 22 de ani.

În mașină se mai afla un tânăr de 19 ani. În urma impactului, acesta a rămas încarcerat între fiare. Salvatorii au reușit să descarcereze persoana, iar după finalizarea operațiunii, aceasta a fost preluată de o echipă de medici și transportată la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău.

Foto: Facebook/ ГБМ

Circumstanțele accidentului urmează a fi stabilite. În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 26 de situații de risc.

Foto: Facebook/ Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Foto: Facebook/ Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram