/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

ULTIMA ORĂ! Încă șase decese provocate de Covid-19, printre care şi un medic din Găgăuzia

missing
25 mai 2020, ora 10:42

Alți șase pacienți infectați cu COVID-19 au decedat în ultimele 12 ore, anunță Ministerul Sănătății. Printre victime este și un medic din UTA Găgăuzia. 

Printre persoanele decedate este un bărbat de 81 ani, din Chișinău. El a fost internat la Spitalul Clinic Republican, pe data de 4 mai. Acesta suferea de hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II, cardiopatie mixtă.

O altă victimă a coronavirusului este o femeie de 87 de ani, din regiunea transnitreană. Victima suferea de cardiomiopatie mixtă.

Celelalte decese cauzate de COVID-19 sunt în Chișinău. Victimele sunt două femei și un bărbat: una, de 65 de ani, care suferea de diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie hipertensivă, alta, de 83 de ani, care avea mai multe boli cronice precum: boală renală cronică, hipertensiune arterială gr. II, cardiopatie mixtă. Bărbatul de 72 ani care a fost internat la Spitalul Clinic Municipal Nr. 1, pe data de 15 mai suferea de diabet zaharat tip 2, nefropatie diabetică, angină pectorală de efort CL.F.III.

Medicul decedat azi este Fiodor Bargan, care activa în secția consultativă a Spitalului Raional Comrat ca medic infecționist. Acesta avea 45 de ani. Medicul a fost internat pe data de 15 mai, la Spitalul Clinic Republican, fiind confirmat pozitiv la infecția COVID-19. El suferea și de alte maladii concomitente.

Bilanțul deceselor provocate de COVID-19 în Republica Moldova este de 256.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram