/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Deputatul Sergiu Sîrbu anunță care sunt rezultatele testării la COVID a colegilor săi din „Pro Moldova”

26 mai 2020, ora 19:15

Deputatul Sergiu Sîrbu anunță că toate testele efectuate de colegii săi din grupul „Pro Moldova” au rezultat negativ. Parlamentarul cere organizarea ședinței legislativului pentru a fi votate legile 

„Solicităm de urgență să terminăm cu acest circ ieftin cu izolarea abuzivă și ilegală a deputaților sănătoși. Solicităm convocarea plenului Parlamentului și votarea legilor primordiale pentru cetățeni și societate, inclusiv referitoare la angajamentele față de UE”, a menționat Sîrbu pe o rețea de socializare.

În opinia lui, doar deputații de opoziție sunt plasați „abuziv” în concediu medical, chiar și cu test negativ la COVID, iar socialiștii se plimbă pe la Curtea Constituțională, prin raioane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram