/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Își reiau activitatea piețele, sălile de sport și restaurantele. Deciziile au fost luate la ședința CESP

missing
26 mai 2020, ora 07:02

Începând de la 1 iuni, în municipiile Chișinău și Bălți și vor relua activitatea piețelor. Restricția legată de activitatea acestora a fost anulată la ședința Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică care a avut loc ieri după amiază. 

Totodată, piețele vor trebui să respecte un regulament aprobat de membrii CESP, printre care dezinfectarea utilajului, monitorizarea sănătății angajaților, măsurarea temperaturii corpului la intrările în piețe și respectarea distanței sociale.

De asemenea, Comisia a decis că începân de la 15 iuni își reiau activitatea unitățile de alimentație publică, la fel, cu respectarea strictă a regulilor impuse.

Tot de la mijlocul lunii iunie își vor relua activitatea sălile de sport și fitness, dar fără vestiar, baie, piscină, cu respectarea strictă a măsurilor de sănătate publică: distanța fizică, limitarea numărului de persoane pentru o ședință de antrenament, amplasarea echipamentului sportiv respectînd distanța de 2 metri între ele, asigurarea personalului cu echipament de protecție, asigurarea cu soluții dezinfectante la intrare și monitorizarea respectării igienei mîinilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram