/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Situația rămâne alarmantă la Centrul de plasament din Bădiceni. 121 de beneficiari sunt încă bolnavi de COVID-19

missing
26 mai 2020, ora 18:18

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a prezentat în această seară situația legată de contaminarea cu coronavirus la centrele de plasament din țară. Astfel, la Centrul de plasament din Bădiceni, raionul Soroca, se tratează încă 121 de beneficiari.

Numărul total al persoanelor infectate cu COVID-19 în această instituție este de 122, iar din datele prezentate de Ministerul Sănătății reiese că doar o persoană s-a tratat. 38 de persoane sunt spitalizate pentru tratament, iar 83 de beneficiari urmează tratamentul în cadrul instituției.

La Centrul de plasament din Cocieri s-au înregistrat, în total, 74 de cazuri de infectare în rândul beneficiarilor. Actualmente, 14 beneficiari urmează tratament în cadrul instituției spitalicești, iar 60 de beneficiari s-au vindecat.

Centrul de plasament pentru persoane cu dizabilități din Brânzeni, Edineț – 71 de beneficiari au fost contaminați și toți s-au tratat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram