/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Stoianoglo: „Verificăm minuțios activitatea lui Andrian Candu din perioada când a avut loc furtul miliardului”

missing
26 mai 2020, ora 21:36

Procurorul general, Alexandr Stoianoglo, susține că instituția verifică minuțios activitatea lui Andrian Candu din perioada când a avut loc furtul miliardului. Atunci, Candu era ministrul Economiei, iar în opinia lui Stoianoglo, Ministerul Economiei a avut un rol foarte activ în perioada când a avut loc frauda bancară.

„Noi verificăm minuțios activitatea lui Andrian Candu în perioada când a avut loc furtul miliardului. Pentru că în acea perioadă Candu a fost ministrul Economiei și Ministerul Economiei a avut un rol foarte activ în promovarea câtorva proiecte care au devenit, în consecință, legi și au fost legate de modificarea legislației în reglementarea activității bancare, legislație legată cu acordarea garanțiilor de stat. (…) Noi studiem acțiunile fiecărui funcționar care, într-o măsură sau alta, a fost implicat în această perioadă”, a declarat Alexandr Stoianoglo la emisiunea „O nas” de la postul “Jurnal TV”.

Totodată, procurorul general spune că la ora actuală instituția nu are dovezi conform cărora ar fi fost transferați bani companiilor afiliate lui Andrian Candu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram