/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

ULTIMĂ ORĂ! Percheziții la postul vamal „Petricani”. Cinci brokeri vamali, reţinuţi de ofiţerii CNA

missing
26 mai 2020, ora 15:06

În aceste clipe, au loc percheziții la postul vamal „Petricani”. Cinci brokeri vamali au fost reţinuţi, fiind bănuiți că timp de mai multe luni au săvârşit acţiuni de corupere a vameşilor. Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtoarea de cuvânt al CNA, Angela Starinschi.

„Cinci brokeri vamali au fost reţinuţi de ofiţerii CNA, procurorii anticorupţie şi angajaţii Direcţiei integritate şi supravegehere a Serviciului Vamal, într-un dosar de corupere activă. Aceştia sunt bănuiţi că, pe parcursul mai multor luni, au săvârşit acţiuni de corupere a vameşilor din cadrul Postului vamal Intern Petricani, prin transmiterea diferitor sume de bani pentru urgentarea procedurii de validare a declaraţiilor vamale. Alte detalii vor fi oferite la finalul acţiunilor de urmărire penală”, a declarat Starinschi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram