/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Detalii despre incendiul de la Moldexpo. A fost pericol de explozie

missing
26 mai 2020, ora 13:41

Reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au venit cu detalii despre incendiul care a izbucnit în această dimineață într-un imobil de pe teritoriul Moldexpo. Peste 60 de angajați IGSU și 12 autospeciale de intervenție au luptat cu flăcările mai mult de două ore.

Din fericire, a fost evitată o explozie. În timpul intervenției, pompierii au evacuat la timp două butelii de gaz de pe acoperișul clădirii. Nicio persoană nu a avut de suferit.

În momentul izbucnirii incendiului, pe acoperișul clădirii „Casa Modernă” se aflau mai mulți muncitori.

Erau câțiva muncitori care lucrau pe acoperișul clădirii. Imediat cum a izbucnit incendiul, aceștia au ieșit din clădire”, a spus pentru tv8.md pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc.

Potrivit informațiilor prealabile, incendiul a cuprins o parte din acoperișul clădirii, aproximativ 450-500 m2. Inițial, la fața locului în mod de urgență au fost îndreptate nouă autospeciale de intervenție inclusiv două autoscări.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram