/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ Vindeau droguri prin aplicații online. Schema pusă la cale de un bărbat și o femeie, reținuți la Chișinău

missing
26 mai 2020, ora 14:32

Un bărbat de 34 de ani și o femeie de 25 de ani au fost reținuți de polițiști pentru vinderea drogurilor prin intermediul aplicațiilor online. Drogurile erau distribuite în Chișinău prin ascunzișuri bine camuflate.  

Polițiștii spun că au acumulat probe în decurs de o lună și au stabilit că suspecții au fost anterior judecați pentru infracțiuni similare. Oamenii legii au efectuat și percheziții la domiciliul suspecților și în automobilul acestora. Forțele de ordine au depistat mai multe pachete cu droguri în valoare de 60 de mii de lei.

Cei doi au fost plasați în arest pentru 30 de zile. În cazul în care le va fi demonstrată vina, aceștia riscă de la șapte până la 15 ani de pușcărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram