/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

40 de directori de școli și licee din capitală sunt interimari. PAS îl cheamă pe Păvăloi la raport și îi cere să anunțe concursuri

missing
27 mai 2020, ora 14:01

40 de directori de școli și licee din municipiul Chișinău sunt interimari. Aceștia continuă să se afle la conducerea instituțiilor de învățământ, deși le-au expirat contractele.

Acest lucru îi nemulțumește pe consilierii municipali de la PAS care consideră că Direcția Educație în mod intenționat nu se grăbește să anunțe concursuri pentru funcțiile de directori.

„Se vede că cineva trebuie protejat, iar Direcției îi este comod să stea cu sabia lui Damocle deasupra oamenilor”, susțin cei de la PAS.

Astfel, consilierii PAS spun că îl vor chema la raport pe șeful Direcției Educație, Andrei Păvăloi, la următoarea ședință a CMC.

„Vom insista în cel mult o lună să fie demarate toate concursurile”, subliniază consilierii din fracțiunea PAS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram