/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO VIDEO/ UPDATE: Se verifică versiunea că băiatul de 6 ani, dispărut la Hâncești, ar fi fost răpit

missing
27 mai 2020, ora 13:01

UPDATE: 13:01 Băiatul dat dispărut ar fi fost răpit, potrivit declarațiilor unor copii care spun că au văzut cum minorul ar fi urcat într-o mașină, iar ulterior șoferul a plecat spre satul Logănești.

„A dispărut Beniamin din Hîncești sau, cel mai probabil, a fost răpit. A fost văzut urcând într-o mașină roșie, o mașină din care șoferul, vânzător ambulant, vinde pui de găină. Mașina a plecat din Hîncești spre Logănești”, se arată într-o postare pe Facebook.

Bună seara,

Astăzi, 26 mai, a dispărut Beniamin din Hîncești sau, cel mai probabil, a fost răpit. A fost văzut urcând…

Publicată de Nicolae Gaburici pe Marţi, 26 mai 2020

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, susține că s-a autosesizat și urmează să verifice informația. Polițiștii nu au informat despre această ipoteză.

UPDATE: 12:35 Mai mulți pompieri, polițiști și voluntari caută în continuare băiețelul de 6 ani din Hâncești, care a dispărut ieri la amiază. Căutările au loc chiar și în fântânile din localitate.

O vecină a familiei spune că astfel de cazuri în Hâncești nu s-au mai întâmplat.

„E un băiețel foarte cuminte, rușinos. Eu nu îmi închipui cum a putut să iasă din curte. E o familie de treabă. Au trei copii. Cine știe unde este acum copilul. E o tragedie pentru tot raionul. În localitatea nostră astfel de cazuri nu au mai fost”, a spus o vecină a familiei copilului dipărut.

Căutările, care au început imediat după anunțarea dispariției, au continuat toată noaptea.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram