UPDATE: 13:01 Băiatul dat dispărut ar fi fost răpit, potrivit declarațiilor unor copii care spun că au văzut cum minorul ar fi urcat într-o mașină, iar ulterior șoferul a plecat spre satul Logănești.

„A dispărut Beniamin din Hîncești sau, cel mai probabil, a fost răpit. A fost văzut urcând într-o mașină roșie, o mașină din care șoferul, vânzător ambulant, vinde pui de găină. Mașina a plecat din Hîncești spre Logănești”, se arată într-o postare pe Facebook.

Bună seara,

Astăzi, 26 mai, a dispărut Beniamin din Hîncești sau, cel mai probabil, a fost răpit. A fost văzut urcând…

Publicată de Nicolae Gaburici pe Marţi, 26 mai 2020

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, susține că s-a autosesizat și urmează să verifice informația. Polițiștii nu au informat despre această ipoteză.

UPDATE: 12:35 Mai mulți pompieri, polițiști și voluntari caută în continuare băiețelul de 6 ani din Hâncești, care a dispărut ieri la amiază. Căutările au loc chiar și în fântânile din localitate.

O vecină a familiei spune că astfel de cazuri în Hâncești nu s-au mai întâmplat.

„E un băiețel foarte cuminte, rușinos. Eu nu îmi închipui cum a putut să iasă din curte. E o familie de treabă. Au trei copii. Cine știe unde este acum copilul. E o tragedie pentru tot raionul. În localitatea nostră astfel de cazuri nu au mai fost”, a spus o vecină a familiei copilului dipărut.

Căutările, care au început imediat după anunțarea dispariției, au continuat toată noaptea.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!