/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Un medic de 40 de ani a murit subit la Spitalul „Sfânta Treime” din capitală. Doctorul s-a stins în cabinetul său

missing
27 mai 2020, ora 17:32

Un medic toxicolog în vârstă de 40 de ani de la Spitalul „Sfânta Treime” din capitală a decedat subit în timp ce se afla la serviciu. Tragedia s-a întâmplat azi dimineață. Doctorul a lăsat în urma sa soția cu trei copii mici.

Șeful Secției de Toxicologie, Adrian Pâslaru, susține că deocamdată nu se știe cauza decesului, iar corpul neînsuflețit se află la examinarea medico-legală.

Adrian Pâslaru spune că doctorul toxicolog nu a avut probleme cronice și nu s-a plâns că ar suferi de ceva.

„Nu a avut probleme cronice, să sufere, să primească tratamente. Un doctor foarte bun, excelent. Ceva subit s-a întâmplat”, a precizat șeful secției.

Potrivit lui, la moment există suspecție de infarct și tromboembolie pulmonara. Cel puțin, așa arăta clinic.

„Mă aflu în așa o stare… Doamne ferește. A fost un coleg excelent, un doctor care a salvat atâta lume. N-aveai de ce te lega să-i găsești ceva. Era un exemplu pentru toată lumea”, ne-a spus Adrian Pâslaru.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei cinci dimineața. Medicul decedat a fost depistat de sora medicală, care a intrat în cabinetul doctorului să ia fișele medicale.

Pe pagina de Facebook, colectivul IMSP Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” a scris un mesaj prin care își exprimă condoleanțe și compasiune familiei, rudelor apropiate medicului Eugeniu Buceatchi, decedat prematur.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram