/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Poliția oferă detalii despre moartea lui Beniamin și spune de ce nu a fost verificat din start WC-ul. „Teoretic, putea să cadă singur”

missing
28 mai 2020, ora 16:15

Poliția a oferit detalii despre moartea lui Beniamin, băiețelul în vârstă de șase ani de la Hâncești, care a fost găsit mort în toaleta din curtea casei. Oamenii legii spun că pe corpul neînsuflețit al copilului nu au fost depistate semne de moarte violentă și că cel mai probabil a căzut în WC.

„Probabilitatea ca copilul să fi căzut e mare. Teoretic, putea să cadă singur. El era încălțat în șlapii surorii și posibil să fi alunecat și să fi căzut. În acel moment, frații săi își făceau temele online în casă și nici nu aveau cum să audă vreun strigăt, pentru că toaleta are pereții din ciment”, a menționat Igor Zglavuța , șeful Direcției combaterea crimelor grave de la INI.

Zglavuța a mai spus că în ziua în care au început căutările, toaleta din curtea casei a fost examinată doar vizual, iar copilul nu a fost observat.

„Azi, s-au făcut investigații adăugătoare cu laboratorul criminilistic. Practic, am sfărâmat WC-ul ca să îl găsim”, a subliniat Zglavuța.

Mai mult, oamenii legii s-ar fi concentrat primordial pe alte ipoteze, deoarece părinții au declarat că le-ar fi fost răpit copilul.

„Au apărut mai apoi piste că s-a auzit strigăt într-o fâșie forestieră, au fost vreo 15 versiuni examinate”, au spus oamenii legii într-o conferință de presă.

Amintim că oamenii legii au pornit și o cauză penală pentru răpire în cazul dispariției lui Beniamin. Cel mai probabil, această urmează a fi închisă, spune poliția.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram