/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Primarul de Hâncești a mărit recompensa pentru băiatul dispărut la 300 de mii de lei. Și Renato Usatîi oferă până la 20 de mii de euro

missing
28 mai 2020, ora 00:09

Primarul orașului Hâncești, Alexandru Botnari, a anunțat că mărește suma oferită drept recompensă pentru informații care ar ajuta la găsirea băiețelului de 6 ani dispărut. Pentru aceste date este gata să ofere 300 de mii de lei.

Alesul local spune că a anunțat această sumă după ce a discutat cu câțiva prieteni de-ai săi care sunt gata să ofere banii. „Oferim recompensă de 300 de mii de lei. Cu condiția ca copilul să fie viu și nevătămat!”, a anunțat primarul pe Facebook.

Și primarul orașului Bălți, Renato Usatîi, într-o intervenție live din această seară a anunțat că oferă de la 10 la 20 de mii de euro pentru informații care ar ajuta la întoarcerea micuțului Beniamin părinților săi.

Amintim că băiețelul dispărut are doar 6 ani și îl cheamă Beniamin Osipciuc. Copilul locuiește pe strada Mănăstirea Căpriana, 8. Băiatul a dispărut marți, în jurul orei 12.00. Era îmbrăcat într-un maiou de culoare galbenă și blugi de culoare verde.

Persoanele care dețin informații despre aceast băiețel, sunt rugate să sune la numerele de telefon 061000601 și 026922880.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram