/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un deputat cere Guvernului să declare 1 iunie zi liberă

missing
28 mai 2020, ora 13:19

Deputatul Platformei DA Liviu Vovc cere Guvernului să declare 1 iunie zi nelucrătoare. „Pentru copii această sărbătoare nu are nicio valoare dacă nu se pot bucura de ea alături de familie“, susține deputatul.

„Părinții trebuie sa fie conștienți că timpul petrecut cu copiii lor este foarte important și că modul în care îl valorifică, interacționând cu ei, poate avea un rol determinant în evoluția ulterioară a copilului. Programul de interacțiune cu copiii se transformă, de cele mai multe ori, într-un alt lucru adăugat pe lista cu lucruri de făcut, iar petrecerea timpului cu copiii în weekend sau în vacanțe nu substituie faptul că în restul timpului le acordăm prea puțină atenție”, spune Vovc.

În anul 2016, Parlamentul a hotărât să declare ziua de 1 iunie drept zi liberă, însă modificarea nu a fost făcută și în Codul muncii.

Pe 1 iunie este marcată Ziua internațională a copiilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram