/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Decis! Centrele comerciale își vor relua activitatea pe 8 iunie, dar nu în totalitate. Fără activități de divertisment

missing
29 mai 2020, ora 16:21

Centrele comerciale își vor relua activitatea pe 8 iunie, dar vor fi deschise doar unitățile de comerț. În continuare, nu va fi permisă activitatea unităților de alimentație publică și de divertisment din interiorul centrelor comerciale, a decis astăzi Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică.

Pe 1 iunie vor fi reluate antrenamentele desfășurate în aer liber de către sportivii legitimați de mai multe federații din R. Moldova și tot de la această dată va fi reluată integral activitatea Agenției Servicii Publice, după ce o perioadă mai multe servicii nu au fost disponibile pentru cetățeni.

Rămâne în vigoare decizia de redeschidere a piețelor din Chișinău și Bălți pe 1 iunie, cu respectarea unor reguli anunțate anterior.

Începând cu 5 iunie, vor fi permise slujbele religioase în interiorul lăcașelor sfinte, dar cu respectarea normelor epidemiologice, a anunțat premierul Ion Chicu, după ședința Comisiei.

„Orice decizie aprobată de comisie este pasibilă de modificare în cazul evoluției negative sau pozitive a pandemiei. Noi sperăm că lucrurile se vor înbunătăți substanțial. În cazul în care vom avea evoluții negative, am putea reveni la deciziile de astăzi, să le anulăm”, a comentat Chicu.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram