/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Incertitudine în jurul morții unui medic de la Soroca. Ministerul Sănătății neagă că a murit de Covid -19, însă certificatul de deces arată contrariul

missing
29 mai 2020, ora 10:19

Incertitudine în jurul morții medicului obstetrician – ginecolog de la Soroca, Valeriu Crivoi. Deși în ziua decesului, Ministerul Sănătății a anunțat că doctorul s-a stins din cauza unei pneumoscleroze generalizate, în certificatul de deces scrie că principala maladie care a provocat moartea medicului a fost virusul Covid – 19.

Valeriu Crivoi fusese testat pozitiv la coronavirus pe data de 5 aprilie, dar se tratase, susține responsabilii de la Ministerul Sănătății.

„S-a tratat de Covid – 19, cu trei teste negative, pe data de 2 mai și respectiv pe 4 mai și pe 22 mai”, a fost declarația de acum două zile a purtătoarei de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

Decesul medicului a survenit după cinci zile de la ultimul test care a ieșit negativ, iar responsabilii de la sănătate au dat vina pe alte maladii de care suferea doctorul.

Între timp, jurnaliștii de la Observatorul de Nord au intrat în posesia certificatului de deces al doctorului Valeriu Crivoi, pe care scrie negru pe alb că maladia principală care a dus la deces este Covid – 19, sepsis stafilococic și septicemie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram