Incertitudine în jurul morții medicului obstetrician – ginecolog de la Soroca, Valeriu Crivoi. Deși în ziua decesului, Ministerul Sănătății a anunțat că doctorul s-a stins din cauza unei pneumoscleroze generalizate, în certificatul de deces scrie că principala maladie care a provocat moartea medicului a fost virusul Covid – 19.

Valeriu Crivoi fusese testat pozitiv la coronavirus pe data de 5 aprilie, dar se tratase, susține responsabilii de la Ministerul Sănătății.

„S-a tratat de Covid – 19, cu trei teste negative, pe data de 2 mai și respectiv pe 4 mai și pe 22 mai”, a fost declarația de acum două zile a purtătoarei de cuvânt a Ministerului Sănătății, Cristina Stratulat.

Decesul medicului a survenit după cinci zile de la ultimul test care a ieșit negativ, iar responsabilii de la sănătate au dat vina pe alte maladii de care suferea doctorul.

Între timp, jurnaliștii de la Observatorul de Nord au intrat în posesia certificatului de deces al doctorului Valeriu Crivoi, pe care scrie negru pe alb că maladia principală care a dus la deces este Covid – 19, sepsis stafilococic și septicemie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!