Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dumitru Alaiba consideră că nu este posibil să se așeze împreună la o masă de negocieri deputații din PAS, PPDA, cei din grupul „Pro Moldova” și din fracțiunea Partidului Șor. 

„Noi activitatea noastră o putem manifesta pe platformă parlamentară. Noi nu vrem să transmitem mesaje confuze alegătorului nostru și nu vrem să inducem confuzie în societate cu diferite aparențe de alianțe, care o să fie umflate de propaganda lui Dodon. Asta n-o să se întâmple”, a declarat Dumitru Alaiba la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Deputatul crede că aceeași poziție o împărtășesc și deputații din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. „Misiunea noastră este simplă ca „bună ziua” – să asigurăm o țară puternică, stabilă și prosperă”, a continuat parlamentarul.

Majoritatea parlamentară, formată din deputații Partidului Socialiștilor și Partidul Democrat a rămas cu doar 52 de voturi în legislativ, după ce 14 deputați PDM au părăsit fracțiunea și s-au alăturat grupului parlamentar „Pro Moldova” sau fracțiunii Partidului Șor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!