/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Se vor așeza la masa de discuții deputații PAS, PPDA, grupului „Pro Moldova” și Partidului Șor? Răspunsul lui Alaiba

29 mai 2020, ora 22:42

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Dumitru Alaiba consideră că nu este posibil să se așeze împreună la o masă de negocieri deputații din PAS, PPDA, cei din grupul „Pro Moldova” și din fracțiunea Partidului Șor. 

„Noi activitatea noastră o putem manifesta pe platformă parlamentară. Noi nu vrem să transmitem mesaje confuze alegătorului nostru și nu vrem să inducem confuzie în societate cu diferite aparențe de alianțe, care o să fie umflate de propaganda lui Dodon. Asta n-o să se întâmple”, a declarat Dumitru Alaiba la emisiunea „Întreabă Ghețu” de la TV8.

Deputatul crede că aceeași poziție o împărtășesc și deputații din Partidul Platforma Demnitate și Adevăr. „Misiunea noastră este simplă ca „bună ziua” – să asigurăm o țară puternică, stabilă și prosperă”, a continuat parlamentarul.

Majoritatea parlamentară, formată din deputații Partidului Socialiștilor și Partidul Democrat a rămas cu doar 52 de voturi în legislativ, după ce 14 deputați PDM au părăsit fracțiunea și s-au alăturat grupului parlamentar „Pro Moldova” sau fracțiunii Partidului Șor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram