Cazangeria unui magazin din centrul capitalei a luat foc în această noapte. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul. Din fericire, nimeni nu a avut de pătimit. Circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Pompierii au fost alertați la miezul nopții. Aceștia au fost înștiințați că a luat foc un magazin de pe strada Albișoara. Martorii spun că, ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să spargă acoperișul pentru a pătrunde în interior.

Focul a afectat bunurile materiale din interiorul cazangeriei și căptușeala peretelui din spatele clădirii. Incendiul a fost lichidat la ora 01:46, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză s-a produs incendiul. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 33 de situații de risc.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!