Cazangeria unui magazin din centrul capitalei a luat foc în această noapte. Două echipaje de pompieri au intervenit pentru a lichida incendiul. Din fericire, nimeni nu a avut de pătimit. Circumstanțele urmează a fi stabilite de specialiști.

Pompierii au fost alertați la miezul nopții. Aceștia au fost înștiințați că a luat foc un magazin de pe strada Albișoara. Martorii spun că, ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să spargă acoperișul pentru a pătrunde în interior.

Focul a afectat bunurile materiale din interiorul cazangeriei și căptușeala peretelui din spatele clădirii. Incendiul a fost lichidat la ora 01:46, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Deocamdată nu se cunoaște din ce cauză s-a produs incendiul. În ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 33 de situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!