/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

România: A fost publicată o fotografie cu premierul și mai mulți miniștri, fumând și, aparent, consumând alcool într-un birou

30 mai 2020, ora 11:51

Fostul ministru de finanțe Eugen Orlando Teodorovici publică vineri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care apar, într-un birou, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală, scrie digi24.ro. 

Într-o primă reacție, premierul Ludovic Orban a declarat, vineri seară, pentru agenția MEDIAFAX, că nu ştie despre poza postată pe Facebook de fostul ministru Eugen Teodorovici, în care apare fumând în unul dintre birourile din Guvern. Premierul a spus că dacă poza există, nu are ce face.

„Nu ştiu despre ce e vorba, când o să umblu, o să mă uit. Acuma m-am dat jos din avion, am fost plecat la Mureş şi la Maramureş, habar n-am. Ştiu eu în ce poză apar? Şi ce să fac? Asta e! Dacă e o poză, e o poză. Asta e”, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.

Premierul Ludovic Orban fumează, ministrul de externe (care poartă mănuși de protecție) are în mână un trabuc, iar ministrul economiei ține un pahar, aparent cu o băutură alcoolică. Ministrul Bode stă la un birou pe care se văd o sticlă de șampanie, mai multe pahare, unele par a fi cu bere, dar și niște farfurii cu aperitive. Raluca Turcan este singura care are mască de protecție, dar o ține sub bărbie.

Fotografia s-a viralizat în scurt timp pe rețelele sociale, fiind intens comentată.

Eugen Teodorovici susține că scena a fost surprinsă în biroul prim-ministrului României și îi cere lui Ludovic Orban să-și dea demisia.

„Capitalul românesc așteaptă măsuri pentru salvare și relansare economică, Orban și gașca lui de hoți și trădători de țară fumează, consumă băuturi alcoolice și își ghiftuiesc burdihanele, culmea… în birourile instituțiilor publice pe care le conduc”, scrie fostul vicepreședinte PSD, postare însoțită de hashtag-ul „#opriticiumagalbena”.

Potrivit unor surse politice, fotografia ar fi fost făcută de ziua premierului, care a fost pe 25 mai.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram