Vlad Ciobanu, băiețelul de numai 4 ani, din Chișinău care a impresionat milioane de oameni, recitând o poezie patriotică la show-ul „Românii au talent” este câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro, anunță organizatorii de la „Românii au talent“. Micuțul a reuşit să strângă cele mai multe voturi din partea telespectatorilor.

Copilul i-a lăsat mască pe oamenii prezenți în sală când le-a a declarat că știe aproape 100 de poezii. Acesta le-a memorat seara, la băiță, când tatăl lui îi recita versuri mai puțin cunoscute de toată lumea.

Prima poezie învățată a fost la vârsta de doi ani și jumătate. Vlad a învățat alfabetul la doi ani. La trei ani, număra până la 100.

De asemenea, Vlad știe să citească, dar doar dacă este scrisul cu majuscule. Tatăl său este jurist, mama – coregraf. Vlad are un frățior mai mic, în vârstă de un an.

Lui Vlad îi plac poeziile lui Florin Piersic, motiv pentru care părinții vor să îl îndrume spre actorie.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!