/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un bilet la meciul de debut al starului Michael Jordan, vândut la licitație pentru 25 de mii de dolari

missing
31 mai 2020, ora 07:26

Un bilet la meciul de debut, din anul 1984, al starului baschetului profesionist nord-american, Michael Jordan, s-a vândut, vineri seara, la licitaţie cu suma de aproape 25.000 dolari, scrie dpa.

Jordan şi-a făcut debutul, pe 26 octombrie 1984, la 21 de ani, pentru Chicago Bulls, într-un meci contra celor de la Washington Bullets, câştigat de ”tauri” cu 109-93, în faţa a 13.913 fani, pe Chicago Stadium, scrie agerpres.ro.

Atunci, Jordan a reuşit 16 puncte, şase recuperări şi şapte pase decisive.

În urmă cu două săptămâni, o pereche de ghete purtată de Jordan tot în sezonul său de debut în NBA a fost vândută cu suma record de 560.000 de dolari, în cadrul unei licitaţii online.

Ghetele Air Jordan, proiectate special pentru starul NBA, au pe ele autograful lui Jordan, fiind de altfel prima încălţăminte sport semnată vreodată. Casa Sotheby’s, organizatoarea licitaţiei, se aştepta să obţină între 100.000 şi 150.000 de dolari cu ocazia vânzării lor.

Ghetele Air Jordan au fost vândute de colecţionarul Jordan Geller, fondatorul muzeului pantofilor sport Shoezeum din Las Vegas.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram