/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

/VIDEO/ Misiunea NASA și SpaceX: În câteva ore, cosmonauții vor ajunge la Stația Spațială Internațională

missing
31 mai 2020, ora 13:24

În câteva ore, cosmonauții Doug Hurley și Bob Behnken, care au decolat ieri în capsula Dragon 2 a companiei SpaceX, de la Kennedy Space Center din Florida, vor ajunge la Stația Spațială Internațională. Potrivit estimărilor, acest lucru se va produce la ora 14:30 GMT (sau 17:30, ora Republicii Moldova). 

Capsula „va ateriza” automat pe Stația Spațială, iar intervenția astronauților va fi necesară doar în cazul eventualelor defecțiuni, scrie BBC.

Acesta este primul zbor cosmic efectuat de către o companie comercială și e prima oară în ultimul deceniu de când SUA trimite astronauți în spațiu de la Kennedy Space Center. În ultimii ani, cosmonauții americani zburau spre Stația Spațială Internațională prin intermediul Agenției Federale Spațiale Ruse, de la cosmodromul Baikonur din Kazahstan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram