/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

44 de accidente s-au produs în capitală, în doar două zile. Patru persoane au fost rănite

missing
01 iunie 2020, ora 17:52

44 de accidente rutiere s-au produs în acest weekend, în capitală, în urma cărora patru persoane au fost rănite. Polițiștii au stabilit că în două cazuri, șoferii au urcat băuți la volan.

Aceștia aveau în aerul expirat o concentrație de 0.81 și 0.84 mg/l. Oamenii legii intenționează să aplice amenzi de până 1 500 de lei și puncte de penalizare conducătorilor auto care se fac vinovați.

În cazurile în care au avut de pătimit persoanele și conducătorii care erau în stare de ebrietate au fost inițiate procese penale, iar în cele soldate cu pagube materiale s-au emis decizii de sancționare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere Poliția capitalei recomandă conducătorilor auto:
– dacă ați consumat băuturi alcoolice nu urcați la volanul vehiculelor, pentru a nu pune în pericol viața celor din jur cât și a dumneavoastră;
– evitați efectuarea unor manevre riscante și îndeosebi a depășirilor neregulamentare;
– manifestați prudență sporită în trafic;
– prealabil schimbării direcției de mers sau a benzii de deplasare, asigurați-vă;
– reduceți viteza în locurile semnalate de indicatoarele rutiere și în special la trecerile de pietoni, în zonele aglomerate, în apropierea și la traversarea intersecțiilor, la depășirea mijloacelor de transport oprite în stații.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram