/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De Blajini, transportul public ar putea circula în capitală

missing
01 iunie 2020, ora 15:37

Weekend-ul acesta, când în cimitire se va face Paștele Blajinilor, transportul public din capitală ar putea să circule. Primarul Ion Ceban a anunțat la ședința operativă de azi a Primăriei că va propune acest lucru Comisiei pentru sănătate publică.

„Să venim cu un set de recomandări către Comisia pentru situaţii excepţionale în sănătate publică cu privire la transportul public pentru zilele în care va fi sărbătorit paştele blajinilor sau zilele de odihnă. Ştiind că foarte multă lume lucrează sâmbăta, poate unele lucruri vor fi modificate”, a spus Ion Ceban.

Potrivit celei mai recente decizii a autorităților, transportul public în orașele Chișinău și Bălți nu va circula în weekend pe parcursul întregii luni.

Anul acesta, Paștele Blajinilor, marcat tradițional în a doua săptămână de după Paște, a fost amânat pentru zilele de 6,7 și 8 iunie din cauza pandemiei de coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram