/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac masiv, tablou devastator, arme chimice, iar Rusia amenință Franța! Zelenski: Putin e un nazist

/DOC/ Explicații de la „Exdrupo”. De ce s-ar fi surpat asfaltul proaspăt turnat pe trotuarul de la Telecentru

missing
01 iunie 2020, ora 18:18

Regia „Exdrupo” vine cu explicații după ce asfaltul proaspăt așternut pe un trotuar de pe strada Nicolae Testemițanu de la Telecentru s-a surpat. Potrivit drumarilor, la o adâncime de 1,2 metri ar fi fost depistate goluri în fundație. 

Directorul „Exdrupo”, Sergiu Tomiță menționează într-un răspuns oficial adresat primarului, că în 2013, o companie subcontractată de „ChișinăuGaz” ar fi pozat pe acest segment o conductă de gaz la o adâncime de 1,6 metri. În urma ploilor abundente din acea perioadă, în fundația trotuarului s-ar fi infiltrat foarte multă apă.

Răspunsul celor de la „Exdrupo” nu l-a mulțumit în totalitate pe primarului Ion Ceban, care a dispus ca un grup de lucru să analizeze circumstanțele incidentului.

„Totodată, am dispus ca pe viitor, înainte de începerea lucrărilor de reparație a trotuarelor şi străzilor din capitală, să fie efectuate expertize şi primite avizele de la toate întreprinderile care ar avea o tangenţă cu acele lucrări. Noi nu ne permitem să reparăm aceeaşi porţiune de drum de mai multe ori. Am solicitat maximă responsabilitate atât din parte pretorilor de sector cât şi din parte şefilor de întreprinderi municipale”, a subliniat Ion Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram