/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

O tânără s-a aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuințe din Chișinău

missing
01 iunie 2020, ora 11:23

O femeie în vârstă de aproximativ 25 de ani a murit, după ce s-a aruncat în gol de la etajul 16 al unui bloc de locuințe din Chișinău.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru tv8.md că tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 09:30, pe strada Mircea cel Bătrîn, din sectorul Ciocana al capitalei.

„Polițiștii au stabilit la fața locului că victima este o femeie care vizual are 20-25 ani și din motive încă necunoscute, s-a aruncat în gol de la etajul 16. Medicii sosiți la fața locului au putut doar să constate decesul”, ne-a spus Stati.

Reprezentantul Poliției Capitalei a ținut să precizeze că tânăra nu a lăsat niciun bilet de adio.

Polițiștii stabilesc toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram