/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Ziua Internațională a Copiilor, sărbătorită online la Chișinău. Programul activităților

missing
01 iunie 2020, ora 11:41

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copiilor se vor desfășura online la Chișinău, informează Primăria municipiului Chișinău.

Astfel, tinerii interpreți, laureații concursurilor naționale și internaționale de muzică, vor susține spectacolul „Copii pentru copii”, concert academic din Sala cu Orgă. Evenimentul va fi transmis în direct, începând cu ora 18:00, pe portalul Privesc.eu.

Elevii de la școlile de muzică din municipiul Chișinău vor susține un concert de muzică ușoară. Evenimentul va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a Direcției Cultură.

Program – show al Orchestrei municipale de cameră „Avante”, cu clovni, copii și voie bună, va fi postat pe pagina de Facebook a Direcției Cultură.

O expoziție de pictură consacrată Zilei Internaționale a Copiilor, cu 22 de lucrări ale elevilor Școlii de Arte „Alexei Stârcea”, va putea fi vizionată pe pagina de Facebook a Direcției Cultură și pe pagina de Facebook a Școlii „Alexei Stârcea”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram