Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, se pronunță împotriva unor eventuale alegeri parlamentare acum, când Republica Moldova se confruntă cu criza provocată de virusul COVID-19. 

„Platforma DA este pregătită pentru orice fel de alegeri, doar că trebuie să ne uităm pragmatic, rațional la lucruri. Ce este bine pentru țară, nu ce este bine pentru Platforma DA. Eu am văzut actori politici în Republica Moldova care se preocupă de viitoarele electorale, alegeri. Ceea de ce ne preocupăm noi este viitorul acestei țări.

Totodată, Andrei Năstase suține că formațiunea pe care o conduce este gata să preia responsabilitatea formării unui nou Guvern, dacă executivul condus de Ion Chicu ar cădea. PPDA a pregătit și un proiect de moțiune de cenzură, dar încă nu l-a înaintat în Parlament.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!